Boldogságórák

Boldogságórákat Magyarországon Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke indította el 2014 szeptemberében a pozitív pszichológia és a neveléstudomány szakirodalmait felhasználva. Két évvel később az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumában tudományosan is mérték a Boldogságóra Program hatékonyságát, és bebizonyították, hogy a Boldogságórák segítenek a gyerekeknek pozitív lelki fejlődésükben. 

Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatokat, játékokat tartalmaznak annak érdekében, hogy a gyerekek derűsebben lássák a világot.A Boldogságóra egy általános elnevezése a foglalkozásoknak, és nem boldogságot tanít, sokkal inkább megküzdési stratégiát sajátítanak el a gyerekek a foglalkozásokon, és pozitív érzelmi állapotokra helyezik a hangsúlyt.

Célunk a programmal kapcsolatban az, hogy olyan osztályban vezessük be és alkalmazzuk, ahol a tanító néni személyisége tökéletesen illeszkedik a pozitív pszichológiához. A program nem tartalmaz spirituális elemeket. Letölthető munkafüzetet nem alkalmazunk. 
 
A Boldogságóra Program fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Iskolánk a 2021/22-es tanévtől vesz részt a Boldogságóra Programban.

microsoftsuli


diablogó2 

 

taneszköz 

 

biztosítás2024

 

 

 face

 

orvosi2024

 

 

vLOGOPALYAZAT

OneDrive-kicsi

ÉTKEZÉS

 

diákigazolvány

diák


attachment

minositett   

kozos ugy

mentoralo

 

attachment