AFS

Az AFS egy nemzetközi, önkéntes alapon működő, kormányoktól és vallásoktól független, nem profitorientált szervezet, amely interkulturális tanuláshoz nyújt lehetőséget, ezzel is segítve az embereket, hogy elsajátítsák azt a tudást, képességet és megértést, mely egy igazságosabb és békésebb világ megteremtéséhez szükséges. 

A magyarországi középiskolák 1990 óta biztosítják a hátteret az AFS programjaihoz. Az iskolák részvétele elengedhetetlen a diákok programjának sikerességéhez, hiszen keretet adva a diák napjainak, a magyar kultúrával, a magyar nyelvvel és a magyar diáktársakkal való ismerkedésre is lehetőséget biztosítanak. 
A diákok idejük nagy részét az iskolában töltik, az itt látott, tapasztalt dolgok meghatározzák jó vagy rossz közérzetüket, befolyásolják azt a képet, amit magukkal visznek az AFS-ről, az országunkról, amikor visszatérnek hazájukba.  
Iskolánk évek óta részt vesz az AFS programban. A program keretein belül a cserediákok ellátogatnak intézményünkbe, ahol egy bemutatóórát tartanak a hazájukról, kultúrájukról, szokásaikról. Az angolóórákon megtartott előadásokon a gyerekek amellett, hogy megismerkednek a cserediákokkal, a beszélgetések során az angol nyelvi ismereteiket is gyakorolhatják. 
A tanulók körében nagy érdeklődést övez az ilyen órák szervezése, hiszen az előadások interaktív módon zajlanak, a gyerekek kérdezhetnek, érdeklődhetnek a cserediákok országáról és magyarországi tapasztalataikról is. 
A cserediákok - többek közt - Olaszországból, Thaiföldről, Kínából, Németországból, Törökországból is érkeztek már.

microsoftsuli


diablogó2 

 

taneszköz 

 

biztosítás2024

 

 

 face

 

orvosi2024

 

 

vLOGOPALYAZAT

OneDrive-kicsi

ÉTKEZÉS

 

diákigazolvány

diák


attachment

minositett   

kozos ugy

mentoralo

 

attachment