We´re a Microsoft Showcase School

Congratulation! 
Microsoft has recognized your institution as a Showcase School, an elite group of schools that exemplify the best of teaching and learning in the world today. Only a few institutions earn this designation, and as the leader of your school you can take pride in knowing that Microsoft recognizes your impact on the future of education.
A Microsoft Showcase Iskolák a digitális oktatás úttörői, a Microsoft referenciaintézményei. Büszkék vagyunk rá, hogy egy különleges, globális közösség elismert tagjaivá válhattunk.  
Microsoft Education Program a digitális tanulás korszakában, a tanításban rejlő lehetőségeket kiaknázva segíti a pedagógusokat, hatékony eszközöket biztosítva számukra a megbízható környezetben történő tanuláshoz, együttműködéshez és alkotáshoz. A megfizethető és könnyen kezelhető technológia használatával a tanárok átalakíthatják a tanórákat, és személyre szabottan tudnak foglalkozni diákjaikkal, hogy jobb tanulási eredményeket érjenek el. 
A világ ma gyorsabban változik, mint valaha, csakúgy, mint azon készségek köre, amelyekre a diákoknak szükségük lesz, miután elvégzik az iskolát. Célunk, hogy a mindennapos nevelés-oktatás során olyan innovációban részesíthessük tanítványainkat, amely során felkészítjük őket a 21. század kihívásaira, növeljük motivációjukat és tovább fokozzuk a tanítás-tanulás hatékonyságát.
 
Iskolánk a 2019/20-as tanévben csatlakozott a Microsoft Innovatív Iskolák Hálózatához. 
A 2020/21-es tanévben elértük a Showcase Incubator Fázist, a 2021/22-es tanévben pedig büszkén viseljük a Microsoft Showcase School címet. 
 

microsoftsuli


diablogó2 

 

taneszköz 

 

biztosítás2024

 

 

 face

 

orvosi2024

 

 

vLOGOPALYAZAT

OneDrive-kicsi

ÉTKEZÉS

 

diákigazolvány

diák


attachment

minositett   

kozos ugy

mentoralo

 

attachment