Millió lépés a Széna Tériért

httpsmilliolepes.hu 1

Kedves Szülők!

Szeptember 25-én újra indul a tavasszal debütált, nagysikerű Millió lépés az iskoládért játék őszi kihívása, melynek keretében 100 iskola nyerhet 1-1 millió forintot, sőt a szervezők most kisorsolnak még 100 kültéri pingpongasztalt is. 

A feladat: ötször teljesíteni az Országos Kékkört!

A sorsoláson ugyanis az az iskola vesz részt, amelyik legalább ötször virtuálisan körbeér az Országos Kékkörön. A „kalapba” annyiszor kerül az iskola, ahányszor teljesítette a Kékkört. 

Szeptember 25. és december 10. között  ”Hozd el a nagyit is” felhívással a szervezők most még nagyobb figyelemmel szeretnék a nagyszülőket is megszólítani a diákok, szülők és pedagógusok mellett. 


A játékot az Aktív Magyarország Program támogatásával a Magyar Szervátültetettek Szövetsége szervezi. A kihívásban az ingyenes Millió lépés applikáció letöltésével vagy frissítésével lehet részt venni, amelyben a lépések mellett további 60-féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A játékban a lépésszámokat kell gyűjteni, amellyel a versenyzők virtuálisan bejárhatják a teljes magyar Kékkör útvonalát, megismerve a legszebb hazai látnivalókat. Az applikáció mindennap érdekes üzeneteket oszt meg Magyarország látványosságairól, a mozgásról és az egészség megőrzéséről. A programban minden héten más-más sportoló, művész, ismert közéleti személy vagy szervátültetett inspirál a mozgásra.  

Az applikációban benne van valamennyi iskola, csak ki kell választani a Székesfehérvári Széna Téri Általános IskolátAki korábban már tartozott egy osztályhoz, annak is szükséges újra csatlakozni, hiszen szeptemberben új osztályok jöttek/jöhettek létre. 

NE FELEDJÉK! MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT!

Iskolánkat támogató ismerős és ismeretlen egyaránt gyűjthet a javunkra. Minél több embert sikerül bevonni, annál több lépés gyűlik össze.

A programról és az applikáció működéséről bővebb információk a milliolepes.hu oldalon találhatók. 

Reméljük, minél többen csatlakoznak iskolánkhoz! Jó sportolást, kellemes mozgást kívánunk! 

 

microsoftsuli


diablogó2 

 

taneszköz 

 

biztosítás2024

 

 

 face

 

eü202324

 

 

vLOGOPALYAZAT

OneDrive-kicsi

ÉTKEZÉS

 

diákigazolvány

diák


attachment

minositett   

kozos ugy

mentoralo

 

attachment